OVER ONS

Wij werken vanuit de visie dat iedere patiënt ongeacht beperkingen in staat blijft een eigen regie te voeren. Dit houdt de patiënt betrokken en vitaal. Wij bieden waar nodig of wenselijk, zorgen op maat van de patiënt. Onze zorgen gaan uit van uw mogelijkheden in plaats van uw beperkingen.  Samen met u en uw familie en in samenspraak met de andere zorgverleners helpen we u snel en goed. Het beste voor de patiënt staat voorop! Door samen onder één dak te werken worden de lijnen korter en kan er sneller worden gehandeld waarbij de patiënt veel baat bij heeft.

Bij HealthPlace heb je altijd optimale keuzevrijheid. Wij bepalen niet naar welke zorgvertrekker je gaat, dat kies je zelf. Natuurlijk helpen we je graag bij het vinden van de zorg, die het beste bij jou past en dat willen we graag zo eenvoudig mogelijk houden.

 

Hebt u zorg of hulp nodig, voor uzelf of voor uw naaste? Heeft u vragen over een rolstoel of loophulpmiddel? Zoek je iemand voor een voetverzorging?

We helpen u graag de zorg te vinden en te regelen die u nodig hebt. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, bel ons dan even op.

Wij staan voor een slimme zorg, want dat is betere zorg!

Christine Lemmens, Zaakvoerster